MECLİS ÜYESİ UZUNER, GÖLCÜK CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI İLAN ETTİ!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde CHP Gölcük İlçe Başkanlığı için bir Uzuner, ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak adaylığını açıkladı

Gölcük Belesiyesi Meclis Üyeliği devam eden Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe başkanlığına adaylığını ilan etti. Uzuner, ilçe yönetim kurulu toplantısında adaylık kararını resmen açıkladı.

‘HAYIRLI OLMASINI DİLERİM’

Halen Gölcük Belesiyesi Meclis Üyeliği devam eden Uzuner yaprığı açıklamasında;

‘’2019 yılında yapılan yerel seçimler ile başlayan siyasi hayatımda yeni bir sayfa açmış bulunmaktayım. Önceki gün gerçekleşen İlçe Yönetim Kurulu toplantısı ile Gölcük İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu açıkladım. Önümüzdeki sürecin ilçemize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim.’’ ifadelerini kullandı.

MEHMET UZUNER KİMDİR?

Mehmet Uzuner, 3 Haziran 1977 yılında İzmitte dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Gölcük’te tamamladıktan sonra, sırasıyla; Satış Yönetimi ve Pazarlama, İletişim Fakültesi ve İşletme Fakültelerinden mezun oldu. Eğitim hayatından sonra iş hayatına atılan Mehmet Uzuner, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı adına Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi seçilerek, mecliste yerini aldı. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette genel müdürlük ve sportif faaliyet gösteren başka bir şirkette yönetim kurulu başkanlığını yürüten Mehmet Uzuner, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 + = 22