MECLİS ÜYESİ TOPRAK’TAN ÖĞRETMENLERİMİZE BEYAZ PAPATYA

Gölcük Belediyesi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemizde düzenlenen programa katılarak Anıtpark’ta çelenk koyma töreni sonrasında Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürü Caferi Tayyar Mert’i ziyaret etti. Toprak, Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürü Caferi Tayyar Mert’i ziyareti sonrası, 2 okulu daha  ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

ÖĞRETMENLERE 500 ADET PAPATYA
Gölcük Belediyesi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak, 24 Kasım Öğretmenler Gününde eğitimcileri unutmadı. İlk durağı Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürü Caferi Tayyar Mert’i ziyaretinden sonra Mecit Kavan İmamhatip Ortaokuluna  daha sonra Donanma İlkokulu müdür ve öğretmenlerini ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yöneticilerin, çocuk ve gençlerimize rehber olan öğretmenlerin gününü kutladı. Eğitimcilerimizin bu anlamlı günlerini meclis üyemiz 500 adet papatya ile kutladı.

İlçemizin çalışkan meclis üyelerinden Savaş Toprak;
“DÜNYANIN EN KIYMETLİ İŞİ İNSAN YETİŞTİRMEK”
“Öğretmenlerimiz, bizim için anneden babadan sonra hayatımızın en önemli rehberleri. Öğretmenlik de çok kutsal bir meslek. Bir ağacı dikiyorsunuz 6 yılda meyve vermeye başlıyor. Ama bir insan yetiştirmek en az 25 yıl. Dünyanın en kıymetli işi insan yetiştirmek… Kendisine, milletine, insanlığa hayırlı bireyler yetiştirmek, onların zihnini, kalbini eğitimle, bilimle, ahlaki değerlerle donatmak sizin işiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi gelecek nesiller sizlerin eserleri olacak. Ülkenin ve milletin geleceği sizlere emanet. Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

80 − 73 =