MECLİS ÜYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

15 yıldır Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği görevini sürdüren Nazım Usta oldu belediye başkan aday adaylığına başvurdu. Usta yaptığı konuşmada artık Gölcük’e belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum dedi.

AK Parti’de 5 Kasım’da başlayan başvuru süreci bugün şölene dönüştü. Peş peşe bir çok isim aday adaylığını açıklıyor. Bu isimlerden birisi de 15 yıldır Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği görevini sürdüren Nazım Usta oldu. Usta bugün ilçe binasına gelerek Başkan Yardımcıları Mustafa Alkan, İbrahim Ulufer ve Çetin Seymen’e evraklarını teslim etti. Alkan yaptığı kısa konuşmada 4.başvuruyu sevdiğimiz arkadaşımız Nazım Usta yaptı. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI OLARAK HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Alkan’ın ardından alkışlar arasında konuşmasına başlayan Nazım Usta şunları söyledi: “Gölcük benim sevdam, yaşadığım kentim. Gölcük Belediyesi’nde 15 yıldır belediye meclis üyesi olarak ilçemize hizmet etti. Bu hizmetime eğer uygun görülürse Gölcük Belediye Başkanı olarak devam etmek niyetindeyim.  Beni yalnız bırakmayıp katılan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Gölcük’ü güzel günler bekliyor” şeklinde konuştu. Konuşma sonrasında çekilen toplu fotoğraf ile başvuru toplantısı son buldu. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − = 52