MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI ŞİMŞEK; ‘O GÜN HAYATIMIN EN GÜZEL ANLARINDAN BİRİNİ YAŞADIM’

Gölcük’ün sevilen isimlerinden Şenol Şimşek, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi AK Parti Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

‘REİS BENİM KIRMIZI ÇİZGİMDİR’

Gölcük’ün sevilen isimlerinden, AK Parti kuruluşunda başlayan hikayesiyle, 22 yıldır teşkilatın her kademesinde gönüllü görev alan Şenol Şimşek; ‘Benim kırmızı çizgim Reis’im diyor. Cumhurbaşkanım ve genel başkanım Recep Tayyip Erdoğan benim kırmızı çizgimdir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her fert bizim için aynı değerdedir. Bizim canımız, ciğerimizdir diyor benim reisim. Demokrasi mücadelesi kolay olmuyor, bu mücadeleyi verirken kayıtsız şartsız reisimin yanındaydım ve yanında olmaya devam edeceğim. Teşkilatın her zaman emrindeyim, 50,50 100 Gölcük’lüyüz.’

‘MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLMAMI SEVENLERİM İSTEDİ’

Şimşek sözlerine şöyle devam ediyor; 1977 Gölcük doğumluyum. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Hisareyn’de yaşıyorum. Bu yola çıkmama Hisarey Mahalle başkanım Ufuk Rumelioğlu ve Hisareyn’in ileri gelen isimleri vesile oldu. Dostlarımdan aldığım cesaret ve güç ile 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundum.

‘O GÜN HAYATIMIN EN GÜZEL ANLARINDAN BİRİNİ YAŞADIM’

AK Parti Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurumu yaptığım o gün hayatımın en güzel anlarından birini yaşadım. Öyle kalabalıktı ki, çok sevindim. Demek ki seviliyorsun dedim kendime, insanların gönlüne dokunabilmişsin dedim, bu da benim için büyük mutluluktu. Şimdi de buradan söylemek isterim, o gün beni yalnız bırakmayan yanımda olan veya olamayıp da telefonla arayıp tebrik eden tüm dostlarım İyi ki Varsınız. Ve tabi ki AK kardeşlerim iyi ki varsınız,  İyi ki Ak Partide Siyaset Yapıyorum. Hakkımızda hayırlısını Allah’tan dileyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz inşallah. Belirtmek isterim ki, çıktığım bu yolda çok çalışacağım, beni destekleyen dostlarımın yüzünü kara çıkarmayacağım. Gayret bizden, takdir büyüklerden.’ İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − 49 =