MALUMUN İLANI: KANDİL’İN ADAYI KILIÇDAROĞLU!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen gündemi değerlendirdi.
Seymen; “Kıymetli hemşehrilerim öncelikle sizleri saygıyla selamlıyorum. Ramazan-ı Şerif’in hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.
‘BELEDİYELERİMİZ BİR AN OLSUN HATAY’I YALNIZ BIRAKMADILAR’
Yaşadığımız büyük felaketin üzerinden yaklaşık 1.5 ay geçti. Bu süre zarfında devletimiz bölgedeki tüm fiziksel koşulları iyileştirmeye devam ediyor. İlçemize ilk etapta gelen depremzedeler memleketlerine dönmeye başladılar. Çadırkentler, konteyner kentler, çarşılar pazarlar orada kurulmuş vaziyette. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Gölcük Belediyemiz Hatay’da ilk günden itibaren çalışmalarını sürdürüyorlar. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyemizin 54 Yataklı Sahra Hastanesi Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle tamamen açılmış oldu. Gölcük Belediyemiz de tüm Hatay’ı temizliyor, dezenfeksiyon işlemlerini sürdürüyor. Ayrıca Kocaeli Çarşısı’ da Kahramanmaraş’ta kurulmuş durumda. 3 öğün yemek su dağıtımları devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve diğer tüm belediyelerimizden Allah razı olsun. Oradaki depremzede vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmadılar.
‘BİZ MEMLEKETİMİZİN YARALARINI SARMAYA MESAİ HARCARKEN, MUHALEFETİN BİR KISMI DA KOLTUK KAVGASINA DEVAM EDİYOR’
Biz memleketimizin yaralarını sarmaya mesai harcarken muhalefetin bir kısmı da koltuk kavgasına devam ediyor. Ayakları kırık 7’li masa koalisyonunda Sayın Akşener’in ‘’U’’ dönüşünden sonra krizler yaşanmaya devam ediyor. Kendi milletvekilleri ifade ediyor, güçlendirilmiş parlamenter sistem diye yola çıktık, güçlendirilmiş Kılıçdaroğlu sistemine dönüştü diyor. Bize bu dayatmaları yapanlar ülkeyi yönetemezler diyor. Bir oy için vatanımızı, kanımızı peşkeş çekmeyi kabul ettiler diyor. Bakın bunları 7’li koalisyon masasının oy oranı en yüksek ikinci veya üçüncü partisinin İstanbul Milletvekili söylüyor. Bu koalisyon birlikteliğinde kriz biter mi?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı diğer parti Başkanlarını hedef alırken diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da ayar çekmeyi sürdürüyor. Çok tuhaf bir haldeler. Sürekli bir kavga var. Birisinin dediği diğerini tutmuyor. Allah göstermesin bu muhalefet başa gelirse bir İstanbul Valisi’nin atanması bile aylarca kavgalara sahne olabilir. Vatandaş hizmet beklerken kaos bulabilir.
Muhalefetin 6’lı masa diye tanıttığı masanın biz aylardır 7’li koalisyon olduğunu biliyor, bunu hemşehrilerimize anlatıyorduk. Ve sonunda dediğimiz çıktı. Masanın altında kirli pazarlıklar yaptıkları HDP masanın üstüne çıkarak seçimlerde Sayın Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı. Zaten son aylarda terörist yatağı kandilden sözde terörist başları yayımladıkları videolarla Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesi yönünde karar aldıklarını açıklamışlardı. Siyasi uzantıları, emir erleri HDP’nin yönetimi de bunu kamuoyuna duyurdular.
‘ASKERİMİZİN KATİLİ, ÖĞRETMENLERİMİZİN KATİLİ ÖCALAN TERÖRİSTİNE ÖZGÜRLÜK VAADİNDE BULUNDULAR’
Sevgili hemşehrilerim şuraya dikkatiniz çekmek istiyorum. HDP’nin Kılıçdaroğlu’na destek açıklamasından bir gün önce Nevruz Kutlamaları adını verdikleri terör propagandası programlarından bebeklerimizin katili, askerlerimizin katili, öğretmenlerimizin katili Öcalan teröristine özgürlük vaadinde bulundular. Bunu açık açık söylediler.
Şu buldukları cesarete bakın! Bizim topraklarımızda bölücü terör örgütünün siyasi uzantıları 2023 seçiminden sonra Öcalan’ı özgür bıraktıracaklarını söylediler ve bir gün sonra Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması geldi. Yani Kılıçdaroğlu seçilirse Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ nın yanı sıra , Öcalan’ı da serbest bırakacak. Bunu açık açık ilan etmekten de gocunmuyorlar.
Diğer yandan Sayın Kılıçdaroğlu’nun dış politika danışmanı, Milletvekili Ünal Çeviköz yabancı basın aracılığıyla ülkemizi NATO’ya peşkeş çekmenin sinyalini veriyor. Bölgesel bir güç haline gelen Türkiye’yi zayıflatmak adına nasıl çalışacaklarını anlatıyor. Pkk’lı teröristleri bize vermediği orada beslediği için NATO’ ya girmesine müsaade etmediğimiz İsveç’i NATO’ya alınması için izin verileceğini taahhüt ediyor. Bunlarda zerre vatan, millet, Türkiye sevgisi yok.
‘GÖNÜL VERMİŞ KARDEŞLERİME SORUYORUM, BİR OY İÇİN TERÖRİST BAŞLARINI SERBEST BIRAKMA TAAHHÜDÜNE DEĞER Mİ?’
Şimdi 7’li kırık masa koalisyonunun üyelerine gönül vermiş kardeşlerimize soruyorum. CHP’ye gönül vermiş kardeşim, bir oy için terörist başlarını serbest bırakma taahhüdüne değer mi? İyi Parti’ye gönül vermiş kardeşim, bir oy için ülkemizi bölme çalışmalarına omuz atmaya değer mi? Saadet Partisine gönül vermiş kardeşim, bir oy için eşcinsel evlilikleri onaylamaya, bebek katillerini kutsamaya değer mi? HDP’ ye gönül vermiş manevi değerlerini bilen yaşayan kardeşlerim, bu toplumun manevi kodlarıyla oynamak için tüm iç ve dış odaklarla iş birliği yapanlara göz yummaya, bu milletin değerlerini hedef almaya değer mi? Gönlünüz bu koalisyonda olmaya nasıl razı oluyor? Nerede kaldı Milliyetçiliğiniz? Nerede kaldı Değerleriniz? Nerede kaldı Atatürkçülüğünüz Devletçiliğiniz? Gönül verdiğiniz partilerinizin yönetimleri akıl tutulması yaşıyor. Sizler vatanınızı, değerlerinizi peşkeş çekmeyeceksiniz biliyoruz.
‘BİZİM MİLLETİMİZ TERÖR SEVİCİLERİ DESTEKLEMEZ, TERÖRİSTLERİN ÖNÜNÜ AÇMAZ’
Vatanımız bizim kırmızı çizgimizdir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak, biz bu toprakları bölmeye çalışan tüm unsurları yerin altına gömdük, gömmeye de devam edeceğiz. İHA’ larla SİHA’ larla mağaralarından başlarını çıkartmadığımız hain teröristlerin son bir tanesini yok edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İsveç pkklıları bize teslim etmeden NATO’ya giremeyecek. IMF’ nin kapılarına dayanmayacağız. Kimsenin maşası olmayacak taşeronluğunu yapmayacağız. Siz hiç merak etmeyin. Bizim milletimiz terör sevicileri desteklemez. Teröristlerin önünü açmaz. Milletimizin güçlü desteğiyle sizin özerklik vadettiklerinizi biz karanlığa gömeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle sizleri saygıyla selamlıyor, hayırlı ve bereketli günler diliyorum.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 1 =