MALKOÇ; ‘O SANAYİ SİTESİ BENİM ESERİM’

2021 yılının aralık ayında kongresi yapılan ve o günden bugüne tartışmaların devam ettiği Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde 29 yıllık başkan Mehmet Malkoç dönemi üyelerin oylarıyla son buldu.
Kooperatifin 29 yıllık başkanı Mehmet Malkoç, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Mali Genel Kurulda değişti.
YENİ BAŞKAN ÖZGÜR CAN
2021 yılında gerçekleştirilen kongrenin ardından gelişen savcılık soruşturması, suç duyurusu ve mahkeme kararlarının genel kurula sunulmasının ardından üyeler oy çokluğu ile seçime giderek Mehmet Malkoç’un görevine son verdi. Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin gerçekleştirilen seçiminde Başkan Adayı Özgür Can ve yönetim kurulu üyeleri, Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin yönetimine geçti.
Malkoç, Mali Genel Kuruldan sonra yaptığı açıklamada ‘Sanayi sitemiz; konumu, yerleşimi bina kalitesi ile öne çıkmakta ve özellikleri ile örnek olmaya devam etmektedir. Başiskele Küçük Sanayi Sitesine 649 Dükkan yaptım. O sanayi sitesi benim eserimdir. Kim kazandı derseniz? Üyeler kazandı, esnaf kazandı, Başiskele, Gölcük, Kocaeli kazandı. 29 yıldır hiç aralıksız günde 14 saat çalışıyorum, artık biraz dinleneceğim ve aileme daha çok zaman ayıracağım. Tabi ki oranın üyesiyim, sanayi sitemizle bağım var. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyorum’ açıklamalarını tamamladı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − = 28