KURUCU BAŞKAN KABRİ BAŞINDA ANILDI

KURUCU BAŞKAN KABRİ BAŞINDA ANILDI

“Gölcük Belediyesi Başkanlarını Anıyor” programı kapsamında önemli bir vefa örneği gösteriyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi Kurucu Başkanı Mustafa Kuzu vefatının 75.yıl dönümü dolayısıyla Değirmendere’de bulunan kabri başında rahmetle ve dualarla anıldı.

BAŞKAN SEZER’DE KATILDI

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Kuzu’nun aile yakınları ve belediye çalışanlarının katıldığı anma programında Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunurken, ilçemize hizmet etmiş tüm başkanlar ve çalışanları için de dualar edildi.

ÇOK DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZ

Başkan Sezer yaptığı açıklama, “Gölcükümüz de geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapmış değerli büyüklerimiz bizler için çok değerli. Vefatlarının yıldönümlerinde kabirleri başında anma programı düzenleyerek, onları ve değerli hizmetlerini hatırlamış oluyor, bir nevi vefa örneği gösteriyoruz. Mustafa Kuzu ağabeyimizde ilçemizin kurulmasına hizmet etmiş, çok değerli bir büyüğümüz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

MUSTAFA KUZU KİMDİR?

Gölcük Belediyesi’nin Kurucu Belediye Başkanı olarak 1936 yılında 1 yıl belediye başkanlığı yapmış olan Mustafa Kuzu 14.04.1944 yılında vefat etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − = 60