KOTO’dan müjde! Faizler % 0.98

KOTO’dan müjde! Faizler % 0.98

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün canlanması ve vatandaşların uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi için Ziraat Bankası ile protokol imzaladı.


KOTO, konut faizlerinin yükselmesi nedeniyle durgunluğun hakim olduğu inşaat sektörünün geleceği için Ziraat Bankasıyla önemli bir protokol imzaladı. Hem inşaat sektörünü canlandırarak mevcut konut stoğunu eritmek hem de vatandaşların uygun koşullarda konut sahibi olabilmesini sağlamak amacıyla imzalanan Katkı Paylı Konut Kredisi Protokolü’ne göre, vatandaşlar Ziraat Bankası’ndan % 0,98 faizle konut kredisi kullanabilecek.

Ziraat Bankası ile protokol imzaladılar

Sektör adına çok önemli bir gelişme olan protokol için imza töreni düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdurrahman Çuhadar, Ömer Efe ve Yusuf Erenkaya ile ev sahipliği yaptığı törende Ziraat Bankası Bölge Başkanı Rehber Birkan, Satış Yöneticisi Orhan Güler ve Ziraat Satış Yetkilisi Murat Akyıldız yer aldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 + = 77