Kösele’nin babası vefat etti

Gölcük Donanması önceki dönem Komutanı Oramiral Veysel Kösele’nin, İzmit’te yaşayan babası Selahattin Kösele bu gece hayata gözlerini yumdu.

Eski Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele’nin, İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yaşayan babası Selahattin Kösele bu gece hayatını kaybetti. Yaşı 90’a yaklaşan Selahattin Kösele, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Selahattin Kösele, İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde doğmuş, şehrin en eski terzilerinden biriydi. Emekli Donanma Komutanı Veysel Kösele ile birlikte 3 çocuk babasıydı. Selahattin Kösele’nin cenazesi, bugün (30 Temmuz Pazar) öğlen namazına müteakip, Sakarya Karasu’da toprağa verilecek. İzmit’in Çukurbağ semtinde yaşayan Kösele’nin babası kadın terzisi Selahattin Kösele çevresinde sevilen, sayılan bir esnaftı. İzmit, bu gece bir büyüğünü daha kaybetti.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak İzmit’in büyüğü Selahattin Kösele’ye Allah’tan rahmet, İzmit’in evladı Veysel Kösele başta olmak üzere Kösele ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 + = 69