KORONA BİR AİLEYİ DAHA ALDI!

İzmitli eski gazeteci ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Bürosu görevlisi Ziya Ulaş’ın kayınbabası Salih Yıldız (72) ve kayınvalidesi Fatma Yıldız (62) Covid-19 nedeniyle 10 gün arayla vefat ettiler

Alınan bilgilere göre virüsü nereden aldıkları belli olmayan Salih Yıldız ve Fatma Yıldız, hastalandılar ve Seka Devlet Hastanesi Pandemi bölümünde yoğun bakıma alındılar. Böbreklerinden de rahatsız olan Salih Yıldız, 28 Ekim’de  vefat ederken eşi Fatma Yıldız’da 10 gün sonra hayatını kaybetti.

MEKANLARI CENNET OLSUN

Sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Ziya Ulaş yaşadıklarını acıyı dile getirerek şu ifadelere yer verdi: “Sevgili eşim Ayşegül’ümün kıymetli babası, kayınbabam Salih Yıldız (28 Ekim) ve kıymetli annesi kayınvalidem Fatma Yıldız (7 Kasım) Hakk’ın rahmetine kavuşmuşlardır. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

ACILAR PAYLAŞINCA AZALIYOR

İlk günden itibaren bizi yalnız bırakmayarak acımızı paylaşmak için uzaktan ve yakından gelen, telefonla arayan, sosyal medyadan mesaj atan dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan akrabalarımızdan Allah razı olsun. Acılar paylaşınca azalıyormuş iyiki varsınız… Ayrıca koronavirüsten hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tedavi görenlere acil şifalar dilerim.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − = 90