Koordinasyon izleme değerlendirmesi (KİD) yapıldı

Gölcük’te il koordinasyon izleme değerlendirmesi (KİD) yapıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde İl sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki yöneticiler ile Koordinasyon İzleme Değerlendirmesi (KİD) yapıldı.

Pehlevan ve Acar birlikte 

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar ve beraberindekiler ile birlikte hastanenin tüm klinikleri değerlendirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından takip edilen 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez yapılacak olan 2022 yılı Koordinasyon İzleme Değerlendirmesi gerçekleşti. Yapılan değerlendirme ile hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve süreç takibi konusunda büyük bir önem arz etmektedir. Sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik ve verimliliklerinin Bakanlık politikalarına, stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi, yapılan izleme doğrultusunda gelişim fırsatlarının tespiti ve düzeltici faaliyetlerin sistematik bir düzenle takip edilmesi, sağlık tesisi ve il sağlık yöneticilerimizin, hizmet etkinliği ve verimliliği konusundaki bilgi ve farkındalıklarının artırılması, İlimiz düzeyinde gerçekleştirilen iyi uygulama örneklerinin tespiti ve bu uygulamaların ulusal çapta yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlarıyla Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri yapılmaktadır.

Bu değerlendirme önemli 

Değerlendirme sonrasında hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini, verimliliğini arttırmak açısından bu değerlendirmelerin önemli olduğunu” belirtti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − = 55