Komşu kavgası kanlı bitti

Gölcük  Değirmendere Atatürk Mahallesinde komşular arasında uzun zamandır kavgalı olduğu komşusu ile yine kavga etti sonrasında silah konuştu.

Soner GÜLEZER

Edinilen bilgi ve iddialara göre olay dün öğlen saatlerinde Gölcük  Değirmendere Atatürk Mahallesinde meydana geldi, iki emekli astsubay olan  komşu Ramazan G ve Suat G uzun zamandır kavgalıydı, geçtiğimiz gün de Suat G. binanın yağmur suyu giderini bahçeyi sulansın diye yapınca komşusu Ramazan G tarafından itiraz etti ve aralarında kısa tartışma ardından da kavga çıktı komşuları araya girerek ayırdı.

Ramazan G akşam 16.30 sıralarında evde bulunan silahını alarak komşusunun evinin önüne geldi burada kavga ettiği Suat G’nin bacaklarına 3 el ateş etti, Suat G’nin 2 bacağından vurulmasından sonra komşuları tarafından 112 sağlık ekibine haber verildi Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı Suat G’nin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olay sonrasında Ramazan G kendine ait olan silahı bahçeye atması sonrasında Değirmendere Polis merkezine giderek teslim olurken yaralı Suat G ise Devlet hastanesinde 2 kurşunu ameliyatla çıkartılırken 3 kurşunu çıkartılması için Umuttepe hastanesine sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − = 31