KOCAMAN GÖLCÜK’ÜN GURURU

 

 

 

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği’nin başkan vekilliğine gelmesi tüm kentte büyük sevinçle karşılanırken, ilçemiz için de önemli bir adım oldu. Kocaman bu noktada Gölcük’ün gururu olurken, artık sorunlarının çözümünde ilçemizin de ilde bir ismi olmuş oldu.

 

 

 

 

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği’nin başkan vekilliğine gelmesi tüm kentte büyük sevinçle karşılanırken, ilçemiz için de önemli bir adım oldu. Hep ilçe halkının dile getirdiği, “Gölcüklüler, Kocaeli’de bir yere gelemiyor” söylemi artık Kocaman ile biterken, ilçemiz esnaflarının sorunlarının çözümü noktasında da Kocaman’ın daha aktif rol oynayacağı konuşuluyor.

 

“BİRLİKTEN MAAŞ ALMAYACAK”

Kocaman geçtiğimiz hafta, Esnaf Odaları Birliği’nde 1.başkan yardımcısı olarak görevine başlarken önemli bir gelişme daha yaşandı. Kocaman, birlikten maaş almama dilekçesini verirken, birliğe hizmet için geldiğini, para için gelmediğini dile getirdi. Kocaman ayrıca tüm odalara eşit mesafede olacaklarını, esnafın sorunları çözmek adına bu koltukta oturacağını sözlerine ekledi. Kendisini ziyarete gelen Gölcüklülere de teşekkürlerini ileten Kocaman, Ramazan Bayramı sonrasında bir araya gelmeyi daha çok arzu ettiğini, çay ve kahve ikramı ile birlikte sohbet etmenin daha güzel olacağını belirtti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − = 41