KOCAMAN, GÖLCÜK ESNAFIM ADINA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Karabulut’a, Hoş Geldin Ziyaretinde bulundu.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Genel Sekreter Seyhan Sirmen ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Küçükateş, Serdar Çankal, Suat Öztürk,  Denetleme Kurulu Üyesi Tuğba Zeren ile birlikte Gölcük’e, yeni atanan Kaymakam Cengiz Karabulut’u, makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ilçenin kalkınması için oda olarak ve ilçe esnafları olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. Bugün yönetim kurulu üyelerimle sizleri ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” Bir taraftan esnaf sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme çalışması yaparken, diğer taraftan kent dinamikleri olarak kamu ve yerel idareciler ile iyi diyaloglar içerisinde çalışma yaptıklarını aktardı. Kocaman, “Bu bağlamda Gölcük’ümüzün mülki amiri olan siz Kaymakamımız ile sıkı işbirliği içerisinde olacağız. Esnafımızın sorun ve beklentilerine çözüm üretme amaçlı kapınızı sürekli aşındıracağız. Bizler esnaf teşkilatı olarak vatanına, milletine, bayrağına bağlı, devletine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getiren bir kesimiz. Bu bağlamda sizlerin de bizlerden olan istek ve taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. Tüm yönetici arkadaşlarım ve Gölcük Esnafım adına hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

İlçe Kaymakamımız Cengiz Karabulut, Esnaf ve Sanatkârlara çok değer verdiğini kaydederek alın teriyle para kazanmanın önemine değindi. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Kaymakamımız Karabulut, sivil toplum örgütlerinin önemini vurgulayarak, her zaman iş birliği içinde olmak istediğini dile getirdi. Vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi için elinden geleni yapacağını belirtirken, vatandaşın iş hayatında farklı sıkıntılar yaşadığını, konuların çözümü noktasında STK’lar ile istişarelerin gerçekleştirilmesinin önemini vurguladı. 5 gün önce ilçemizde göreve başlayan Karabulut, Gölcük halkına yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =