Kocaelispor’un yeni teknik direktörü!

Teknik direktör arayışlarına devam eden Yeşil-Siyahlılarda arayışlar son buldu ve Kırşehir Belediyespor’u geçen şampiyon yapan Selahaddin Dinçel, Kocaelispor’un yeni teknik direktörü oldu.

DİNÇEL’LE GÖRÜŞME ÇOK OLUMLU GEÇTİ

Engin Korukır’la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışına giren Kocaelispor’da birçok isim gündeme gelmişti. Yeşil-Siyahlı yönetim, iki ismin üzerinde dururken, geçen sezon Kırşehir Belediyespor’la şampiyonluk sevinci yaşayan ve birkaç gün önce Diyarbekirspor’daki görevinden istifa eden 44 yaşındaki teknik adam Selahaddin Dinçel’i görüşmek üzere dün İzmit’e davet etti.

DİĞER ADAY TANER TAŞKIN’DI

Oldukça olumlu geçtiği öğrenilen görüşmenin ardından Dinçel’i otelde misafir eden Kocaelispor yönetimi, geçen sezona 2.Lig takımlarından Samsunspor’da başlayan ve liderin 2 puan gerisindeyken 19.haftada takımdan ayrılan, 33.haftada ise bir diğer 2.Lig takımı Manisa BB’nin başına geçerek Play-Off yarı finali oynayan Taner Taşkın ile de dün görüşme gerçekleştirdi ancak tercih Selahaddin Dinçel’den yana kullanıldı. Dinçel’in Kocaelispor-Erbaaspor maçını tribünden izlemesi beklenirken, takımın başında sahaya Altyapı Koordinatörü Aydın Günaydın çıkacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 29 = 33