KOCAELİSPOR SEVDASI BAKIN NEYE SEBEP OLDU!

Geçtiğimiz gün Kocaeli olarak çok büyük bir mutluluk yaşadık. Kocaelispor ile Sakaryaspor, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi ve müsabakayı 4-0 kazanan Kocaelispor TFF 1 .Lig’e yükseldi. Adeta Kocaelispor’un 1. Lige yükselmesi bu zor günlerde Kocaeli’ye bayramı yaşattı.

DEV BAYRAK ASTI

Ama öyle bir şey oldu ki, ilçemizin sevilen ve sayılan isimlerinden, Kavaklı mahallesi eşrafından, herkes tarafından ne kadar koyu Kocaelispor taraftarı olduğu bilinen 70 yaşında ki Nurettin Küçükakar canı kadar sevdiği Kocaelispor için bacağını kırdı.

Çok koyu Kocaelispor taraftarı olan Nurettin Küçükakar, takımı 1 lige çıkınca maç sonunda evinin 2. Katına önceden hazırladığı dev Kocaelispor bayrağını büyük bir mutlulukla evinin balkonuna asar.  Ama astığı Kocaelispor bayrağı rüzgardan dolanınca, içi sabretmez, fanatik Kocaelisporlu olan Küçükakar, takımının bayrağı birbirine dolanıp dalgalanamayınca 2. Kata tekrar çıkar ve bayrağı düzeltmek için uğraşırken 2.kattan aşağıya düşer.

KOCAELİSPOR SEVDALISI

NURETTİN AMCANIN BACAĞI KIRILDI

Evet Kocaelispor sevdalısı Nurettin Küçükakar,  bayrağını düzeltmek isterken 2. Kattan düşer ve bacağını kırar. Şuan ayağı alçıda olan Kocaelispor sevdalısı Küçükakar, tedavilerinin ardından bir süre evde istirahat etmek durumunda. Ama yine de son sözü “Şampiyon Kocaelispor” diyor.

Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =