KOCAELİ’NİN EN AZ VAKASI OLAN İLÇEME ALKIŞLAR!..

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı 100’ün altına düştü. Kocaeli’de sınırdan düşemeyen 1 tane ilçe var sadece.

Kocaeli’de, 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayıları belli oldu. Açıklanan veriler göre, Kocaeli’de vaka sayılarında düşüş meydana geldi. Kentte 100 bin sınırından düşemeyen tek ilçenin ise Dilovası olduğu görülürken 12 ilçe içinde100 bin nüfusa göre en fazla vaka 109,7 ile Dilovası’nda görülüyor. Dilovası’nı 97,3 ile Darıca takip ediyor. Darıca’yı ise 91,9 ile Körfez takip ediyor.  İzmit’te haftalık vaka sayısı ise 100 bin kişide 60,4’e düştü. Kocaeli genelinde ise vaka sayısının ise 100 bin 74.3 olduğu belirtiliyor.

EN AZ VAKA GÖLCÜK’TE

En az vakanın görüldüğü ilçelerden biri  ise 56,5 ile Karamürsel olurken, Kocaeli’nin en az vakası olan ilçesi ise 53,4 ile Gölcük oldu.

Kocaeli’de en az vakası bulunan ilçe olan,  Gölcük için çalışan ve büyük emek harcayan, bu başarının mimarları  Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer bir teşekkürü fazlasıyla hak ediyorlar. Gölcük’te büyük bir uyumla çalışan Kaymakamlık ve Gölcük Belediyemiz, vefa guruplarıyla vatandaşın her daim bir telefon kadar yakınındaydı.   İlçemizde 7/24 canla başla çalışan, kentin bağrına bastığı 2 değerli yöneticimize, Kocaeli’nde de en az vakası olan ilçe olmanın verdiği huzur ve güvenle basın mensubu olarak teşekkür ediyoruz.

Ve vatandaşlarımıza da göstermiş olduğu hassasiyet ve tedbirlerden ötürü de teşekkür ediyoruz. Koronayı tedbirlerle beraber yeneceğiz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − = 12