“Kocaeli’nin abisi Ellibeş Gölcük’e ziyaret etti”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri, İlçe Başkanı Çetin Seymen, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimleri, mahalle başkanları Ellibeş’i ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Mehmet başkanınız bugün başka bir sorumluluk ve görevle karşınızda. Allah hayatımda beni en büyük imtihanlarımdan biriyle karşı karşıya getirdi. Kocaeli gibi büyük bir ilde il başkanlığı görevi büyük bir imtihan ve sorumluluktur. Toplumun her kesimi ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir iletişim içinde olacağız. Toplumun ortak ihtiyaçlarını karşılamayı öngörüyorum. 41 yıllık belediyecilik görevimde 15 yılı belediye başkanlığı ile geçirdim. Nöbeti 31 Mart seçimlerinde Yıldırım kardeşime teslim ettim.

Hükümetimizin yaptığı güzel çalışmalarda Kocaeli teşkilatlarının her zaman yeri ayrı oldu. Kocaeli teşkilatları her zaman örnek oldu. Biz ülkenin güzel hizmetlerinin devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatlarımızın örnek yapısı var. Bu güzel yapıyı sizlerin de desteği ile başarılı bir şekilde yürüteceğiz. Teşkilat çalışmalarımızın artarak devam etmesini istiyorum. Ara vermeden çalışacağız. Seçim varmış, yokmuş demeyeceğiz, çalışacağız. Rehavete kapılmayacağız. Teşkilatların dik olması için çalışmalarınızı sıklaştırın. Kurullarınızı oluşturun ve çalışmalar yapın” dedi.

İl iftarına da tüm teşkilatları davet eden Ellibeş, “Bayramlaşma programımız saat 12.00’de il binamızda ilk gün olacak. Hepinizi bayramlaşmaya da bekliyorum. Gün ayrışma değil sevgiyi odağa koyup insanlara gitme günüdür. Gönül siyaseti yapacağız” dedi. İlçe Başkanı Çetin Seymen, teşkilatların çalışmaya devam ettiğini belirtti. Her zaman yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirten Seymen, “Gölcük’ün abisi artık Kocaeli’nin abisi oldu. Teşkilat olarak 23 Haziran’a kilitlendik. Kalbimiz İstanbul ile atıyor. Bize ne görev verirseniz yapmaya hazırız. Kocaeli teşkilatları nasıl Türkiye için örnekse Gölcük teşkilatı da Kocaeli için önemlidir” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 18 = 20