Kocaeli’de İşçinin Testi Pozitif Çıktı

Kocaeli’de özel bir şirkette çalışan Hüseyin Kuran isimli vatandaş, sosyal medya hesabında paylaştı, “Koronavirüse yakalandım” dedi. Şahsın yakınları, Hüseyin Kuran’ın SEPAŞ ve SEDAŞ adına çalıştığını iddia etmişti. Şahsın bu iki firma ile herhangi bir bağı olmadığı ve şirket bünyelerinde bu isimde bir çalışan olmadığı anlaşıldı
Kocaeli’de ikamet eden Hüseyin Kuran isimli işçi Hüseyin Kuran, koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve İzmit Seka Devlet Hastanesinde karantinada tutulduğunu duyurdu. Hüseyin Kuran’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: “An itibariyle korona virüsüne yakalandım Allahın izni ile atlatacagız savaşmaya kaldığım yerden dewam inşaAllah Rabbim yar ve yardımcımız olsun bütün hastalara Ranbim şifa versinn dualarınızı eairgemeyin Allaha emanet olun. Herşey eve sığar. Evde kalın .”
Hüseyin Kuran’ın bu virüsü çalışrken kapmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Hüseyin Kuran’da şu anda sadece öksürük olduğu, genel itibariyle durumunun iyi olduğu öğrenildi. Temas ettiği vatandaşların bir sağlık kuruluşuna başvurması hem kendileri hem yakınları hem de toplum sağlığı için önemli.

Şahsın yakınları Hüseyin Kuran’ın SEDAŞ’ta çalıştığını söylemişti fakat SEDAŞ yetkilileri kedni bünyelerinde böyle bir çalışan olmadığını söylediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4