Kocaeli Tabip Odası’ndan, Şebnem Korur Fincancı’nın Sözlerine Tepki!

Kocaeli Tabip Odası, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın, Türk ordusunu teröristlere karşı kimyasal silah kullanmakla suçladığı sözlere tepki gösterdi
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın, Türk ordusunu teröristlere karşı kimyasal silah kullanmakla suçladığı sözlere bir tepki de Kocaeli Tabip Odası’ndan geldi. Fincancı’nın görüşmelerine katılmadıklarını beyan eden Kocaeli Tabip Odası, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.
“İFADE EDİLEN GÖRÜŞLERE KATILMIYORUZ”
“Dün gündeme yansıyan Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın bazı video görüntülerine dayalı olarak üstelik bir terör örgütünün yayın organında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kimyasal silah kullandığına dair kişisel kanaatini bildiren konuşmasını sorumsuzca buluyor ve bu konuşmada ifade edilen görüşlere katılmıyoruz.
“SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Hekim hakları ve toplum sağlığı yönünden devasa sorunlarla boğuşurken, Hekimler arası birlik ve dayanışmayı arttırmak yönünde büyük çaba sarf ederken yapılan bu açıklamayı meslek örgütümüze zarar verecek talihsiz bir beyan olarak değerlendirdiğimizi ve hiçbir şekilde kabul etmediğimizi, sürecin takipçisi olacağımızı meslektaşlarımıza ve kamuoyuna duyururuz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − 81 =