KOCAELİ İÇİN KAR TARİHİ DEĞİŞTİ

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün haftalık hava tahmin raporu yine değişti. Yenilenen haftalık raporda, yağmurun yanından kar kalktı ancak günlük rapor, bu tahminle çelişti. Yarın, öğleden itibaren karla karışık yağmur beklentisi var. İşte haftalık hava durumu…

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün haftalık hava tahmin raporları, daha önceden olduğu gibi yine günü gününe uymamaya başladı! Önceki gün açıklanan hava tahmin raporunda 1 gün, dün açıklanan raporda ise 4 gün karla karışık yağmur beklentisi içinde olan Müdürlük, bugün yenilediği raporda ise yağmurun yanından karı kaldırdı. Haftalık raporda 7 gün boyunca yağmur yağışı beklentisi var, ancak günlük tahmin, bu raporla çelişiyor. Günlük rapora göre yarın öğleden sonra karla karışık yağmur bekleniyor. Öte yandan sıcaklıkla ilgili hissedilir derecede bir düşüş ya da yükseliş beklentisi yok.

Haftalık tahmine geçmeden önce, bugün günün geri kalanında havanın yağışsız olacağını belirtelim. Sıcaklık bugün en düşük 4 derece olacak.

İşte haftalık hava durumu…

31 Ocak Salı günü (yarın) için haftalık raporda yağmur, günlük raporda karla karışık yağmur var. Saat saat bakacak olursak saat 12.00’den 24.00’e kadar karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık en düşük 2, en yüksek 6 derece.

1 Şubat Çarşamba günü, yağmur var, sıcaklık en düşük 3, en yüksek 6 derece.

2 Şubat Perşembe günü de yağmur sürecek, sıcaklık en düşük 2, en yüksek 9 derece olacak.

3 Şubat Cuma günü yağmurlu hava devam edecek, sıcaklık en düşük 3, en yüksek 8 derece seviyesinde seyredecek.

4 Şubat Cumartesi günü de hava yağmurlu, sıcaklık en düşük 4, en yüksek 6 derece.

Orta vadeli tahminlere göre 5 Şubat Pazar ve 6 Şubat Pazartesi günü de kar beklentisi yok, yağmurun sürmesi bekleniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 60 = 61