KOCAELİ EYT’DEN İZMİR’E DESTEK

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, İzmir depreminde zarar gören vatandaşlara yardım için hazırladıkları kolileri İzmit Belediyesi’nin yetkililerine teslim etti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Kocaeli Şubesi, bugün tüm kademelerinin desteğiyle İzmit Belediyesi’nin yardım alanı olarak belirlediği Dolphin AVM’nin yanında bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ne destek kolileriyle birlikte gitti. EYT’liler, depremden etkilenen yurttaşlar için çeşitli besin kolileri yaptı ve İzmit Belediyesi ekiplerine teslim etti.

YARDIM ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bugün İzmir’den aldığımız bilgiler doğrultusunda; battaniye, çadır, ısıtıcı, hijyenik ped, bebek bezi yardımlarınızı Pazar günü 12:00’dan itibaren başlamak üzere Pazartesi günü akşam saatlerine kadar Dolphin AVM yanında bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ne bekliyoruz. Haydi İzmit. Depremin yaşattığı acıları biraz olsun dindirelim ve “Sizi en iyi biz anlarız” diyerek, kardeş elimizi İzmir’e uzatalım” diyerek yardım çağrısında bulunmuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 40 = 41