KOCAELİ ANNELERİ OKUL YAPACAK

Kocaeli Anneleri anaokulu yapacak

Kocaeli Anneleri Derneği, yönetim kurulu üyeleri ve bağışçılarının desteğiyle hayata geçireceği “Kocaeli Anneleri Anaokulu”nu tanıttı. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın da katıldı

KOCAELİ Anneleri Derneği, yönetim kurulu üyeleri ve bağışçılarla yapılacak olan “Kocaeli Anneleri Derneği Anaokulu” için Double Tree by Hilton’da tanıtım toplantısı düzenlendi. Dernek Başkanı Hande Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım yoğun oldu. Programda Başkan Hande Kaya ve yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü’nün eşi Ümmühan Hülagü, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Akar, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir’in eşi Hayriye Cinbir, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün yer aldı.

2020-2021 YILINA YETİŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ

Projenin hayırseverlerin desteğiyle hayata geçeceğini ifade eden Kaya, “15. Kolordu İlkokulu’nun atıl durumdaki 1 nolu binasının anaokuluna dönüştürülmesi projesi için hazırlanan protokolü; Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim Çelik’in katılımıyla imza altına aldık. Anaokulumuz tamamlandıktan sonra Kocaeli Valiliği’ne devredeceğiz. 6 derslikten oluşacak okulumuzda ikili eğitim yapılacak. Okulun 2020 Haziran’ında tamamlanması ve 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine yetiştirmeyi planlıyoruz” dedi.

KÜÇÜCÜK İYİLİKLER BÜYÜK MUTLULUKLARIN HABERCİSİ OLABİLİR

Daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın, “Bildiğiniz üzere dünyamız sürekli değişiyor ve farklı yönlere çevriliyor. Bu değişim içinde güçlü sivil toplum kuruluşları çözülmesi gereken zorlu sorunlarda bizim karşımıza çare olarak çıkıyor. Kocaeli için de Kocaeli Anneleri’ni güçlü bir STK olarak görüyoruz. Küçücük iyilikler büyük mutlulukların habercisi olabilir. Kocaeli Anneleri Derneği hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin yaptıkları çalışmalar ile küçük iyilikleri çoğaltıyorlar. Yaptıklarını yapacaklarının teminatı olarak görüyorum. Bu nedenle kendilerini kutluyorum. Bu şekilde güçlü STK’lar olursa Kocaeli çok daha güzel bir şehir, mutlu şehir haline dönüştürebiliriz” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 − 75 =