KIZILAY’DAN ŞEHİTLERE VEFA

Kızılay 15  Temmuz akşamı 2000 kase helva dağıtacak.

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, 15 temmuz hain darbe girişiminin 3. Seneyi devriyesinde Türk Kızılayı Gölcük Şubesi olarak 15 Temmuz Pazartesi günü şehitlerimizin ruhuna Anıt park’ta saat 10.00’da helva dağıtacak. Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış “Yaşanan hain saldırının engellenmesi sırasında 251 vatandaşımızın şehit düştüğü, çok sayıda insanımızın da yaralanarak gazi olduğu, Milletimizin kahramanlık destanı yazdığı bu günde, bizde Gölcük Anıtpark’ta demokrasi nöbetini bekledik.

Şehitlere Vefa
Pazartesi günü 15 temmuz hain darbe girişiminin 3. Seneyi devriyesinde Milletimizin desteğiyle var olan Kızılay olarak, günlerce demokrasi nöbeti tuttuğumuz Anıtpark’ta şehitlerimizin ruhuna 2000 kase helva ikramında bulunacağız.

“Kızılay milletimizin yanında” 
Milletimizin desteğiyle var olan Kızılay olarak, 150 yıllık tarihimizde olduğu gibi milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her karışında şehitlerimizin kanının olduğu ülkemize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur.” dedi. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, tüm Gölcük halkını davet etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 + = 53