KIZILAY VE TÜGVA EL ELE VERDİ

Türk Kızılay TÜGVA işbirliği ile kan bağışı kampanyası başlattı.
Türk Kızılay kış ayları ve Pandemi sürecinde kan stoklarının azalmasıyla beraber Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük İlçe Temsilciliğinin desteği ile Gölcük Kaymakamlık yanında kan bağışı kampanyası başlattı. Yoğun ilgi gösteren Gölcük halkı adeta kan verebilmek için akın etti.

KIZILAY’A YOĞUN İLGİ

Kaymakamlık yanında Pazartesi günü TÜGVA Gölcük Şubesi’nin desteği ile kurulan ve Gölcük halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Türk  Kızılay kan bağışı kampanyası ile çok sayıda kan bağışı toplandı. Türk Kızılay Kocaeli Kan Bağışı Merkezi ekibi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasında kan vermesi için kan değerleri ve tansiyonu uygun olan vatandaşlardan doldurdukları bilgi ve onay formundan sonra kan alma işlemi gerçekleştiriliyor. Kan değerleri uygun olmayan vatandaşlardan kan bağışı kabul edilemiyor.

TÜGVA DESTEĞİ

TÜGVA Gölcük Şubesi’nin desteği ile gün boyu süren kan bağışı kampanyasına TÜGVA Gölcük Şubesi yetkilileri de tam destek verdi. Vakıf üyesi gençler Gölcüklü vatandaşlar gibi doldurdukları formlar sonrasında kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldular.

GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜR

Organizasyonunun başlatılmasında katkıları olan Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve TÜGVA Gölcük İlçe Temsicisi Ensar Gökhan Dalkıran yoğun ilgi gören organizasyona katılan Gölcük halkına ve ziyaretleri ile bağış kampanyasına desteklerini esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 3