KENT KART DOLUM CİHAZI GÖLCÜK ANITPARK’TA

KENT KART DOLUM CİHAZI GÖLCÜK ANITPARK’TA

 Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların daha kolay, daha pratik bir şekilde kartlarının dolumunu yapabileceği cihazlar, Gölcük’ün çeşitli noktalarına konulmaya devam ediyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önüne konulması sonrasında şimdi de ilçenin en işlek yeri olan Anıtpark’a, Kent Kart Dolum Cihazı konuldu.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığına bağlı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kent Kart Dolum Cihazı, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önüne konulması sonrasında şimdi de ilçenin en işlek yeri olan Anıtpark’ta yerini aldı.

SARAY TAKSİ DURAĞININ ARKASINDA

Anıtpark’ta bulunan Saray Taksi Durağı’nın hemen arkasında yer alan cihazın montajı ekipler tarafından yapılırken, hemen aktif hale getirilerek kullanıma açılacağı belirtildi. Anıtpark dışında, Yeni yapılan Gölcük Devlet Hastanesi’nin hemen karşısına, Değirmendere Dört Yol Işıklara da Kent Kart Dolum Cihazının konulacağı bildirildi.

7/24 BAKİYE YÜKLEME İMKÂNI

Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların daha kolay, daha pratik bir şekilde kent kartlarının dolumunu yapabileceği cihazların Gölcük’te yoğun olarak kullanılan durakların yakınına konulmaya devam edileceği açıklandı. Bu sayede kart dolum cihazları ile akıllı seyahat kartına gişede sıra beklemeden 7/24 bakiye yükleme imkânı sağlanmış olacak.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − 60 =