Kemal Garipoğlu “Partimizin Daha Güçlü olması için Adaylıktan çekildi”

MHP Gölcük İlçe Kongresinde aday olan Kemal Garipoğlu partisinin daha güçlü olması ve Genel Başkanlarının tek adaylı olması adına adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Kemal Garipoğlu yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi: “22.08.2020 Tarihinde yapılacak olan Gölcük Milliyetçi Hareket Partimizin 13.Olağan Kongresinde Genel Merkezimizle ve Partimizin Delegesi olan arkadaşlarımla yaptığım istişareler sonucunda, MHP Gölcük İlçe kongremizde oy kullanacak 417 delege arkadaşımın yarısından fazlasının aday olmam durumunda şahsıma oy verecekleri beni çok onurlandırmıştır. Bizler her zaman Lider-Teşkilat – Doktrin ilkesine inanmış, makam ve İkbal uğruna onurlu duruşumuzdan taviz vermemiş, Liderimize ve Teşkilatımıza asla ihanet etmemişizdir. Bunu herkes bilmektedir.

Ülkemiz bu zorlu süreçten geçerken herkesin gözü ve dikkati Türk Dünyasının ve Milliyetçi Hareket Partimizin Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin üzerindeyken, Partimizin daha da güçlü olma adına birlik bütünlük içinde olarak yapılacak olan kongremizde ADAY olmayacağımı kamuoyuyla paylaşmak istedim.

Başbuğumuz Alpaslan Türkeş Beyin açtığı yolda Şehadet şerbeti içmiş Şehitlerimiz izinde Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin yanında, yapılacak olan kongremizin Türk Milleti ve Teşkilatımıza Hayırlı olmasını Allah’tan dilerim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 + = 45