BAŞBAY MÜJDEYİ VERDİ

 

 

Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkanı Hasan Basri Başbay Artvin ve Batum’a düzenledikleri gezinin başarıyla tamamlandığını belirtti ve bu yıl katılamayanlara müjdeli bir haber vererek, gezinin geleneksel hale geldiğini, önümüzde ki yıl da yapılacağını söyledi.

 

 

 

 

Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkanı Hasan Basri Başbay yaptığı basın açıklamasında 08.08.2018 tarinde Artvin ve Batum’a yapılan kültür gezisinde hafızalarımızda yer alacak anılar yaşandı. Artvin Batum Havalisi Dernekleri Ferderasyonun önderliğinde yaptımız kültür gezisinde katılım gösteren değerli hemşerihlerimiz gezi sonrasında çok mutlu oldular” dedi.

ÖNÜMÜZDE Kİ YIL KATILABİLİRLER

Başbay ayrıca şunları söyledi: “Atalarının yaşadığı toprakları, Artvin’in sekiz ilçesini tamamının tarihi ve kültür alanlarını gezerek memleket hasretlerini giderdiler. Batum’a dahi günü birlik gidilerek hatıralar objektiflerde yerini aldı. Ancak gezimize mazeretleri dolayısı ile katılamayan dostlarımız oldu onun için gezimizi geleneksel hale getirdik, gelemeyenler de kültür gezimize önümüzdeki yıl katılabilirler”dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başbay son olarakta, “Başta sosyal proje kapsamında bizlere desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu,Gölcük Belediye başkanımız Mehmet Ellibeş,Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran,Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz, Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım,Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez ve İzmit Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Doğan’a katkılarından dolayı Derneğimin yönetim kurulu adına şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki yıl Artvin ve Batum’a gitmeyen değerli hemşehrilerimle görüşmek üzere diyerek sözlerini tamamladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =