Kaymakam Irmak’tan Kutlama mesajı

Gölcük Kaymakamı Mustafa ırmak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajı göndererek basın günlerini kutladı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa ırmak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle gönderdiği mesaj şu şekilde “24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basını’nda sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Dünyadaki ve ülkemizdeki  gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması  gibi önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.

Tarafsız bir anlayışla çalışmalarını fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, ilçemizde faaliyette bulunan yerel gazetelerimiz başta olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =