KARTEPE’DE KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIR

Kartepe’de etkili olmaya başlayan kar yağışıyla birlikte yolların sürekli ulaşıma açık olması için Kartepe Belediyesi ekipleri 7/24 görev başında hazır.

 

Kocaeli’de beklenen ve etkili olacak kar yağışının başlamasıyla birlikte Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Kar Timleri çalışmalarına başladı. Kartepe Belediyesi Kar Timi 95 personel, 3 kar küreme-tuzlama aracı, 3 kar küreme, 3 mini tuzlama aracı, 2 grayder, 30 kepçe, 2 looder, 5 kamyonet ile nöbete başladı. 

 

GECE-GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDA

Kartepe Belediyesi tarafından ilçe genelinde 6 bölgeye ayrılarak planlama yapıldı. 1.Bölge; Maşukiye, Acısu, Derbent, Şirinsulhiye, Nusretiye, Balaban, 2.Bölge; Rahmiye, Ataşehir, Karatepe, Arslanbey, Şefkatiye, Suadiye, Çepni, 3.Bölge; Emekevler, Ataevler, İstasyon, 4.Bölge; FSM, Köseköy, 5.Bölge; Uzunçiftlik, Uzunbey, Ertuğrulgazi, Dumlupnar, 6.Bölge; Ketenceler, İbrikdere, Uzuntarla, Eşme bölgelerinde kar, tipi ve buzlanmaya karşı ekipler gece-gündüz görevlerinin başındalar.

 

KARLA MÜCADELE BİZİM DOĞAMIZDA VAR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yapılan uyarılar sonrasında belediyemiz bünyesinde hazır olan ekiplerimiz hemen görev yerlerini aldılar. Kartepemizde 6 bölge üzerinde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapılmaktadır. Herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için ekiplerimiz 7/24 görev başındadır. Hemşehrilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları çok önemlidir. Zorunlu haller dışında trafiğe çıkmamalarını, ayrıca kış lastiklerini takmalarını, zincirlerini yanlarında bulundurmalarını hemşehrilerimizden rica ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

default

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 42 = 46