KARDEŞİNİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE LOKMA DAĞITTI

Millet İttifakı’nın Gölcük Belediye Meclis Üyesi mimar Atila Karakaya’nın kardeşi Hakan Karakaya geçen yıl, mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmişti.

Atila Karakaya geçen yıl vefat eden kardeşi Hakan Karakaya için, Değirmendere’de Merkez Camii’nde sene-i devriyesi münasebetiyle lokma ikram etti. İlçemizin sevilen isimlerinden Atilla Karakaya’nın kardeşine yıllarca gözü gibi baktığını bilmeyenimiz yoktur.

Hele ki,  böyle ilgili ve alakalı bir kardeş için bu acı daha da katlanır muhakkak. Yıllarca aynı odada uyuduğun, aynı sofrada yemek yediğin, öpüp kokladığın, bayramlarda harçlık verip sevindirdiğin, can ciğerin, kardeşini kaybetmek, yaşanan acıların en büyüklerindendir sorgusuz. Bizim ilçemizin sevilen mimari ve meclis üyemiz Atila Karakaya da işte tam da böyle bir abiydi. Kardeşinin sene-i devriyesinde lokma ikramı yapan Karakaya; “ Kardeşim Hakan Karakaya’nın sene-i devriyesinde Değirmendere Merkez Camii’nde yanımızda olan, katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Allah kabul etsin, kardeşim Hakan Karakaya’yı Allah rahmet etsin” dedi.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak sene-i devriyesinde Hakan Karakaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz, çünkü evlat acısı asla bitmeyen tükenmeyen bir acıdır. Tekrar ailemizin  başısağolsun.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 49