KARAOSMANOĞLU GÖLCÜK’TE Kİ BAYRAMLAŞMADA OY TAHMİNİ YAPTI

 

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bayramın 1. Günü AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı ile bayramlaştı. Ramazan Bayramı vesilesiyle tebriklerini teşkilat üyelerine ileten Karaosmanoğlu, burada yaptığı açıklamada “24 Haziran’da da büyük bir bayram yaşayacağız. %60’ın üzerinde oy alacağız” dedi.

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bayramın 1. Günü AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı ile bayramlaştı. Bu yıl katılım çok yüksek olurken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu birçok partili karşıladı. İlk konuşmayı ise Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp yaptı ve şunları söyledi: ‘Öncelikle tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının bayramını kutluyorum. Bugün burada kardeşlik var. Bugün burada birlik ve beraberlik var. 24 Haziran seçimlerine 9 gün kaldı. Bizler bu süreçte çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Seçim gününe kadar sizlerden özverili çalışmalarınızı sürdürmenizi istiyorum. İnşallah halkımız seçimini güçlü Türkiye ve bağımsız Türkiye için bizden yana kullanacaktır’ dedi.

24 HAZİRAN’DA DA BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK kadroların bayramını tebrik eden Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Gölcüklü hemşerilerimizin ve AK Parti Gölcük ilçe teşkilatımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. İnşallah 24 Haziran’da da büyük bir bayram yaşayacağız” dedi.

DOSTLARINIZI KOMŞULARINIZI ZİYARET EDİN

24 Haziran’ın çok önemli olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Sandıklar açılana, sonuçlar resmi kurumlara teslim edilene kadar çok çalışacağız. AK Partimizin fedakâr teşkilat üyeleri olarak 24 Haziran ülkemiz için geleceğe güçlü bir şekilde yürümesi için bir dönüm noktası olduğunun çok iyi farkındayız. Bu nedenle her birimiz çok çalışacağız. Teşkilat üyeleri olarak dostlarımızı, komşularımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edelim. AK Partimizin icraatlarını anlatmayı sürdürelim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Kocaeli’den %60’ın üzerinde oy bekliyorum. Parlamento seçiminde de inşallah güçlü bir meclis yapısıyla halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − 81 =