Karabulut “Yeni yılınız kutlu olsun”

 

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı.

Ülkemiz ve ilçemiz adına bir yılı geride bırakırken, yepyeni umutlarla bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Ne mutlu bizlere ki, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü ve geleceğe güvenle bakan bir ülke olarak yeni bir yıla giriyoruz.

Ülkemizin, 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine ve vizyonuna uygun olarak, Gölcük’e değer katabilecek fikir ve düşünceleri bir araya getirerek, bir vizyon oluşturmak adına ne gerekirse yapacağımızın altını çizmek isterim.

Eski devlet yönetimi anlayışı çok değişti. İletişim kavramının öne çıktığı ve herkesin fikrine ihtiyaç duyduğumuz bir süreçteyiz. Başlı başına bir donanma kenti olan ilçemizi her alanda olduğu gibi hep beraber, el birliğiyle daha iyi bir noktaya taşımalıyız. Bunun için de ortak aklı, istişare kültürünü, birlikte yönetim anlayışını ve bütün bunlarla birlikte farklılıklara açık olma ruhunu da burada hakim kılmak zorundayız.

En değerli sermayemiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü tehdit ve tehlikeden korumak için başlatılan çalışmaları, 2020 yılında da etkin bir şekilde sürdüreceğimiz gibi çok daha fazlasını yapacağız.

En fazla şefkat gösterilmesi, elini uzatılması gereken kesimi olan, yoksullar, yaşlılar, engelliler, şehit aileleri ve gazilerimize sahip çıkmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz.

İnşallah 2020 yılı, tüm aziz milletimiz ve özellikle ilçemiz Gölcük için barışın, huzurun tesis edildiği ve refahın arttığı bir yıl olur. Yeni yılın vatandaşlarımıza, değerli kamu görevlileri ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − = 68