KAPALI PAZAR YERLERİNİN SAYISI ARTIYOR

Gölcük Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı 3 kapalı pazaryeri özellikle kış mevsiminde vatandaşların ve pazarcı esnafının soğuktan etkilenmeden alış veriş gerçekleştirmesini sağlıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe genelinde pazar yerlerinin üzeri kapatılarak hem estetik bir görünüme kavuştuğunu hem de vatandaşın daha rahat alışveriş yapmasına imkan sağlandığını söyledi. Başkan Ellibeş, Değirmendere’de yapımı tüm hızla devam eden kapalı pazaryerinin en kısa sürede tamamlanabilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini vurguladı. Gölcük’te pazar yerlerini cadde ve sokaklarda kurulmaktan kurtardıklarını belirten Başkan Ellibeş, kapalı pazaryerlerinin içerisinde mescit, bay-bayan-engelli WC, çay ocağı, elektrik odası, ve zabıta odası yer aldığını söyledi.

GÖLCÜK’TE TÜM PAZAR YERLERİNİN ÜSTÜ KAPATILACAK

Başkan Ellibeş göreve geldikleri günden bu yana Hisareyn, Şirinköy ve son olarak Yeni Mahalle’deki pazaryeri, kapalı pazaryeri statüsüne kavuşturulduğunu dile getiren Başkan Ellibeş; Değirmendere’de yapımı tüm hızla devam eden kapalı pazaryerinin de en kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hava şartlarından etkilenmeden rahatça alış veriş yapabilecekleri bir yer haline geleceğini vurguladı. Başkan Ellibeş açıklamalarının devamında şunları dile getirdi, “En büyük pazarımız olan Çarşamba pazarı da en kısa sürede kapalı pazaryeri statüsüne kavuşacak. Orayla ilgili çözüm formülümüzü de hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Türkiye’de başarılı projeler üreten bir belediyeyiz. Bu kapsamda mevcut sanayimiz için yeni bir sanayi sitesini hayata geçirdik. Hisareyn’de yapılan yeni sanayi sitemiz esnafımıza teslim edilmeye başlandı, yıl sonuna kadar oraya taşınacaklar. Mevcut sanayimiz olduğu alan da Allah nasip ederse orada 45 bin m2 alana yapacağımız projede de Çarşamba pazarı için kapalı Pazaryeri yer alacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 5 =