KAMU KURUMLARI DERNEĞİ YALI EVLERİNDE BİR ARAYA GELDİ

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Değirmendere Yalı Evlerinde toplantı düzenledi.
Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Barış, Adnan Zeytinoğlu, İbrahim Tektaş, Recai Gönenç, Mustafa Cintaş, Yavuz Serbest, Zafer Kanpara, Emine Akboyun, Ayşe Dışpınar, Hakan Bıçakçı ve yönetime yeni katılan Tayfun Balaban ve Selahattin Boz, Değirmendere Yalı evlerinde bir araya geldi.
YÖNETİM DEĞİŞTİ
Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz “ Kuruluşundan itibaren Dernek yönetim Kurulu Üyesi olarak büyük bir özveri ile Derneğimize Katkı sağlayan Zafer Kanpara, yoğun iş nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Zafer Kanpara’dan boşalan yönetim kuruluna İş İnsanı Tayfun Balaban ve Selahattin Boz’un görevlendirilmesi kararı alınmıştır. Yönetim kurulumuzla önümüzdeki süreçte yapılacak etkinlikler görüşülmüştür” dedi.
KAMPARAYA PLAKET
Derneğin Kurucusu olan ve yoğun işleri nedeni ile yönetime veda eden Zafer Kanpara’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketinin Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Barış verdi.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 + = 26