KAMP ÇOK İYİ GEÇTİ ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİLER

 

 

 

 

 

Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Değirmenderespor, Altınova’da 5 günlük kamp dönemi geçirdi. Tecrübeli teknik adam Naci Keleş yönetiminde günde çift antrenman yaparak çalışan futbolcular oldukça istekli olduğu gözlendi. Genel Kaptan Hasan Ömer Bayrak ve yönetici Eyüp Sarı’da kamp süresinde takımın başında olarak yalnız bırakmadılar.

 

 

 

 

İlçemizi Süper Amatör Lig’de temsil eden ve 22 Eylül’de başlayacak bu sezon için iddialı bir takım kuran Değirmenderespor, yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Altınova’da 5 günlük kampa giren Değirmenderespor, tecrübeli teknik adam Naci Keleş yönetiminde günde çift antrenman yaparak çalıştı. Genel Kaptan Hasan Ömer Bayrak ve yönetici Eyüp Sarı’da kamp süresinde takımın başında olarak yalnız bırakmadılar.

“TAKIMDAN UMUTLUYUM İYİ ÇALIŞIYORUZ”

Teknik Direktör Naci Keleş yaptığı açıklamada, “Ben takımdan çok umutluyum. İyi çalışıyoruz. Yaptığımız bu kampta çok faydalı oldu. Yeni bir takım olmamız nedeniyle, takımın bir birine alışması için kamp önemliydi. Futbolcu kardeşlerim özveriyle çalıştılar. Günde çift idman yaptık. Uyum güzel. Bu sezon süper ligde iddialıyız. Bu noktada ilk maç çok önemli. 22 Eylül tarihine kadar sezona tam anlamıyla hazır olacağız. Kamp sonrasında da kendi tesislerimizde çalışmamıza devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ORAL’A ZİYARET

Genel Kaptan Hasan Ömer Bayrak ve Teknik Direktör Naci Keleş, 5 günlük kamp döneminde Değirmenderespor’a  tesislerini açan ve her türlü kolaylığı sağlayan Altınova Belediye Başkanı Sayın Dr.Metin Oral’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkana Değirmendere Spor atkısı ve kırlangıç bayrak hediye edilirken, Başkan Oral kamp dönemini Altınova’da geçiren Değirmenderespor’a teşekkürlerini iletti, her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. Bayrak ve Keleş’te teşekkürlerini iletip, Başkan Oral ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2