“KADINLARIMIZI EL ÜSTÜNDE TUTACAĞIZ”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Siyasette Kadın’ konulu panelde konuştu, “Kadınlarımız için çok özel projelere imza atacağız” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Siyasette Kadın’ konulu panele katıldı, Gölcüklü kadınlara seslendi. Panele ilgi beklenenin üstünde gerçekleşirken, Aday Sezer kadınların sosyal, kültürel ve sanatsal hayatın içinde var olması için pozitif ayrımcılık yapıp, çok özel projelere imza atacaklarını söyledi.

EL EMEĞİ SATIŞ NOKTALARI

Kadınlarımız bizim için çok değerli diyen Aday Sezer, “15 yıllık AK Parti hükümeti döneminde kadınlarımıza yönelik birçok proje hayata geçirildi, sizlerin kültür ve sanat yönünde hayatın içinde daha fazla olması sağlandı. Bizde bunu önemsiyoruz. Bu noktada kadınlarımıza yönelik kurslara daha da fazla önem vereceğiz. Her mahallemizde bu çalışmaları hayata geçireceğiz. Ayrıca üretilen el emeği, göz nuru ürünleri için satış noktaları oluşturacağız ve kadınlarımızın ev bütçelerine katkı yapmasını sağlayacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 + = 88