KADIN GÖLCÜK’TE, MAHSUR KALDI! İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

Gölcük’te geçtiğimiz gün çok ilginç bir olay yaşandı.

Müşteri olarak geldiği GSM bayisinde çalışanlar Cuma’ya gidince mahsur kaldı.

Cuma’ya giden çalışanlar kepenleri kapatırken içeri giren kadın bayiide mahsur kaldı

Mahsur kaldığını anlayınca yardım istedi, fakat çalışanların gelmesini beklemek durumunda kalan kadın dakikalarca bayii de bekledi.

Edinilen bilgiye göre müşteri olarak 19 Mayıs Caddesi’ndeki GSM bayisine gelen Gülbin T., iş yeri çalışanlarının Cuma’ya gitmesi sırasında kepenkleri kapatırken dalgınlıkla içeri girdi. İş yerinde kimsenin olmadığını fark eden Gülbin T. dışarı çıkmak istediğinde kapıya yönelince kepenklerin kapandığını ve içeride mahsur kaldığını fark etti. Dışarı çıkmayı başaramayan Gülbin T. yardım istedi. Yardım çağrısını duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içeride mahsur kalan Gülbin T.’yi sakinleştirmeye çalıştı. 112 Acil Yardım ekiplerinin telefonla ulaştığı iş yeri çalışanları ise Cuma’ya gittiklerini ve içeride kimsenin olmadığını söylediler. Bir süre sonra geri gelen iş yeri çalışanları kepenkleri açınca, Gülbin T. dışarıya çıkartıldı. Derin derin nefes alan Gülbin T. sakinleştikten sonra olay yerinden ayrıldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − = 87