İZMİT’TE ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNAN, ILICALI’NIN İZMİT’TE YAŞAYAN AMCASI VEFAT ETTİ

Acun Medya Grubu ve Exxen Platformunun kurucusu, TV8 ve TV8.5’un sahibi Acun Ilıcalı’nın İzmit’te yaşayan amcası vefat etti.

Acun Ilıcalı’nın İzmit’te yaşayan amcası, AK Parti Erzurum eski milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın kardeşi, merhum Kocaeli Huzurevi Derneğinin başkanı Olay Ilıcalı’nın eşi Gürbüz Ilıcalı hayata hayatını kaybetti.

FEVZİYEDEN KALDIRILACAK

İlimizde bir dönem İzmit İlçe Tarım Müdürlüğü ve Kocaeli Erzurumlular Vakfı Kurucular kurulu üyesi yapan yüksek ziraat mühendisi Gürbüz Ilıcalı’nın cenazesi yarın Cuma Namazına müteakip İzmit Fevziye Camii’nden kaldırılacak.

Gürbüz ILICALI
12 Şubat 1938 yılında Ilıca’da. İlkokulu Ilıca İlçesinde Ilıca Merkez İlk okulunu bitirdi. Sonra Ortaokul ve liseyi Erzurum Lisesinde okuyarak Erzurum Lisesinden mezun olup, Üniversite tahsilini; Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi G.Z.B bölümünde okuyarak 1965 yılında Ziraat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.
1965 yılında Tarım Bakanlığı Erzurum Zirai Mücadele Bölge Müdürlüğünde göreve başladı. 1 Ekim 1966 da ayrılarak askerlik görevini yapmak için Polatlı Topcu Yedek Subay Okuluna gitti. 1 Mart 1967 yılında Asteğmen olarak İstanbul 66. Tümen 391 Top. Tb. Atandı. 30.09.1968 yılında teskere aldı. 20.10.1968 yılında Kocaeli/İzmit Seka Genel Müdürlüğünde Zir. Yük. Müh. Olarak göreve başladı. (20.10.1968-20.04.1977) Etüt Araştırma şefi iken naklen Kocaeli Teknik Ziraat Müdürlüğü görevine başladı. 05.07.1968 Mardin Ziraat Müdürlüğüne naklen atandı. Daha sonra 1977 de İzmit Belediye Park ve Bahçeler Müdürü olarak atandı. 1978 yılında tekrar Kocaeli Ziraat Müdürü olarak atandı.
Reorganizasyon çalışmalarında Kocaeli Bakanlık İl Müdürü olarak atandı. 1983-1993 yılları arasında Bakanlık İl Müdürü olarak görevimi yaptı. 15 Mayıs 1993 Tarihinde kendi isteği ile emekli oldu.

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanisma Vakfı Taziye mesajı yayınladı

‘İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfımızın Eski Başkanlarından Akparti Erzurum eski milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ‘nın kardeşi, Kocaeli Huzurevi Derneğinin merhum başkanı Olcay Ilıcalı ‘nın eşi Gürbüz Ilıcalı vefat etmiştir.

Hemşehrimiz İş İnsanı Acun Ilıcalı ‘nın da amcası olan Gürbüz Ilıcalı ‘nın cenazesi yarın Cuma Namazını takiben İzmit Fevziye Camiinden kaldırılacak.

Merhuma ALLAH ‘tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve Sabır diliyoruz.

Başiskele Aktürkoğlu aile Mezarlığında defnelocaktır.

Ahmet ÖNAL

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma

Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı’

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)