İZMİT BELEDİYESİNDEN İSTİFA ETTİ! NEDEN Mİ?

Uzun yıllardan bu yana İzmit Belediyesinin Basın Yayın Biriminde görev yapan Metin Özgül, Başkan Hürriyet döneminde Makine İkmal Müdürlüğüne gönderilmişti. Metin Özgül İzmit Belediyesinden istifa etti.

Eski Bekirpaşa Belediyesi  Basın Yayın Müdürü, AK Parti  kurucu il yöneticilerinden,  29 yıl basın yayına hizmet eden ve 17 yıl belediyecilik yapan  Metin Özgül,  kendini bildi bileli icra ettiği mesleği basındı. Fatma Kaplan Hürriyet’in,  döneminde basın yayından makine ikmal müdürlüğüne gönderilen Özgül, zamanın basın yayın müdürlüğünü yapmış, yıllarını basına harcamış bir kişi olarak makine ikmal müdürlüğünde çalışması başkan Hürriyet tarafından daha uygun görülmüş ki 29 yılını basına hizmet eden bir personelini  makine ikmal’e alınmıştı.

29 YILLIK BASIN TECRÜBESİ

“29 yıl basın yayın ve 17 yıl belediyecilik sektöründe edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimle bundan sonra Allah nasip ederse Körfez Belediyesi ve kuruluştan beri birlikte dava ve yol arkadaşım olan Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte çalışarak hizmet edeceğim.

EN BÜYÜK DUAM

İş hayatımın yeni döneminde yeni iş arkadaşlarımla ilçemize ve ilimize kalıcı eserler bırakarak başarılı olmak en büyük duamdır. Siz değerli dostlarımın güzel temenni ve dualarınıza teşekkür ederim.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 35 = 38