İzmit Belediyesi’nde basının konuşma hakkı yok”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, yönetimin işine gelmeyen konularda basına konuşma hakkı verilmediğini açıkladı.

GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERİYORLAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sırasında İzmit Belediyesi’nde yaşanan olayları değerlendiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım’ın basın özgürlüğü anlayışının sınırını bu ziyarette görmüş olduk. Basın mensubu arkadaşlarımız bir parti genel başkanını yakalamışken istedikleri soruyu sorabilmeleri gerekirken, belediye başkanının bundan rahatsızlık duyarak herkesin önünde bu soruyu soran gazeteci arkadaşımıza müdahale edip, herkesin önünde susturmak istediğine şahit olduk.

40 YIL GEÇSE DE BU ZİHNİYET DEĞİŞMEZ

Ardından genel başkanları da bunu fırsat görerek basın mensupları arasında ayrım yaparak, kendine göre bir özgür basın tanımı yaptı. Bütün bunlar 12 ilçenin sadece birinde yetki aldıkları bir ortamda 10 dakika içinde yaşandı. Daha fazla güç ve zaman olsa neler olacağını buradan hesap etmek mümkün. Bu nedenledir ki, milletimiz en kısa sürede verdiği emaneti bu anlayıştan geri alacaktır. Kırk yıl geçse de bu zihniyetin değişmeyeceği görülmüştür.”

 


Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − 5 =