İYİ PARTİ’NİN ÇALIŞKAN ADAYI HER YERDE

 

 

 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ruhittin Sönmez dur durak bilmiyor. Bir günde üç ilçe gezen ve gerek parti teşkilatlarının hazırladığı programlara katılan ve gerekse kendi seçim koordinasyon ekibinin hazırladığı programlarda halka hitap eden Sönmez, İYİ Parti’nin en çalışkan adayı olarak göze çarpıyor.

 

 

 

 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ruhittin Sönmez dur durak bilmiyor. Bir günde üç ilçe gezen ve gerek parti teşkilatlarının hazırladığı programlara katılan ve gerekse kendi seçim kordinasyon ekibinin hazırladığı programlarda halka hitap eden Sönmez, geçtiğimiz gün Derince Yenikent Pazarını gezdi, halkla buluştu, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Sönmez; ”Türkiye sadece azınlık yandaş gurubundan ibaret değildir” dedi.

HALKTAN DAVETLER GELİYOR

İyi Parti milletvekili adayı Kimya Yüksek mühendisi ve Avukat olan Ruhittin Sönmez gece gündüz Kocaeli’de ayak basmadık yer bırakmayan Sönmez’e halkın ilgisi yoğun olurken, Sönmez her fırsatta Cumhurbaşkanlığında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve milletvekilliğinde partisi İYİ Parti’ye oy istiyor. Özellikle AK Parti’nin kaleleri sayılan bölgelere girerek buralarda yaptığı görüşmelerle partisine ciddi bir oy potansiyeli kazandıran Sönmez’in çalışmaları karşılık bulurken, Sönmez’i tanımak ve dinlemek için halktan gelen davetler adayın 24 saatini adeta dolduruyor.

“ADİL BİR SEÇİM YAŞAMIYORUZ”

Sönmez önceki gün Derince ilçe teşkilatının organize ettiği Yenikent pazarında esnafla buluştu. Sönmez pazarcılara; ”Adil bir seçim yaşamıyoruz, iktidar partisinin devlet bütçesinden aldığı ödeneğe karşın bizler sizlerin desteği ile seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ancak omuzlarımızda vatandaşlarımızın yükü var bu nedenle tüm zorluklara rağmen ülkemizin refaha kavuşması için sonuna kadar çalışacağız. Sizlerden isteğimiz bu kurtuluş mücadelesinde yanımızda olmanız, artık tamam deme zamanı gelmiştir, hükümet politikaları ortadadır sadece  azınlık yandaş gurubundan ibaret değildir Türkiye şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − = 70