İYİ PARTİ YENİ YÖNETİMİ TANITTI

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı yerel seçimi öncesi oluşturduğu yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı. İlçe Başkanlığına devam eden İsmail Aynacı hedeflerinin yerel seçimde başarılı olmak olduğunu söyledi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı yerel seçimi öncesi oluşturduğu yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı. Genel Merkezin isteği üzerine yeniden başkan olarak atanan İsmail Aynacı, bugün Kavaklı Sahili’nde bulunan Çavuş Cafe’de kahvaltılı programda hedeflerinin güçlü yönetimle yerel seçimlerde Gölcük’ü almak olduğunu ifade etti.

 “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Gerçekleştirilen programda konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, şunları söyledi: ‘Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yılı yüce Türk milletine hayırlı olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

“TUNCELİ’DE DONARAK ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN”

İkinci konu Şehidimiz var. Tunceli’de donarak şehit olan askerlerimizin ruhları şad olsun. Söylenecek çok şey var ama şimdi moralinizi bozmak istemiyorum. 25 Ekim 2017 tarihinde başlayan cesurlar hareketi, Türkiye’nin umudu olmak adına yola çıktığında Gölcük’te yaşayan ve ülkesi için mutlaka bir şeyler yapmak isteyen iyi insanlarla İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nı kurarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile bu yola çıkmaya karar verdiler.”

“YÖNETİME KATILMAK İSTEYEN İYİLERLE ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK”

Başkan Aynacı konuşmasının devamında, “Çok hızlı bir şekilde örgütlenerek parti binası tutuldu ve Gölcük iyilerle kucaklaştı. Yapılan istişareler ve yoğun çalışma sonucu partimize katılımlar arttı. Her geçen gün yönetime katılmak isteyen iyilerle çalışmalarımıza hız verdik. Baskın genel seçime kurucu yönetim kurulu ile girmek zorunda kaldık ve seçimlerdeki üstün çalışma sonucu yedi aylık partimiz, Gölcük’te yüzde 12,5 oy alarak üçüncü parti olmayı başarmıştır.

“HEDEF YEREL SEÇİMDE BAŞARI OLMAK”

Başkan Aynacı son olarak, “Genel Başkanımızın ve parti genel merkez divanımızın almış olduğu tavsiye kararı gereğince il ve ilçelerde yeniden yapılanmaya gidilmiştir. Bu karar doğrultusunda yeniden yapılanan Kocaeli İl Başkanlığı’nda görevi devralarak çok kısa bir sürede teşkilatlanmayı sağlayan Sayın Şanbaz Yıldız beye ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. İl Başkanlığımızın yapılanması sonrası Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak bizler de daha güçlü bir yönetim kurulu oluşturarak yerel seçimlerde iddialı olmak adına böyle bir yapılanmaya gittik” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YENİ YÖNETİM KURULUNDA ŞU İSİMLER YER ALIYOR:

Başkan İsmail Aynacı. Asil liste: Asena Kahraman, Belkıs Öneş, Fatma Ulutan, Tülay Kılıç, Semiha Gürpınar, Nurden Genç, Sema Oktar Kul, Dursun Aydoğan, Cemal Ağacan, Fethi Uluyüz, Gökhan Kocatürk, Hasan Emrah Emirdağ, Hasan Karabulut, Mehmet Sarıçiçek, Tarık Koyun, Cenk Aydın, Eser Derya, Ercan Kemal Çavdar, Kamil Emrah Erenkaya, Osman Sefa Sinanlıoğlu, Muharrem Odabaş, Selami Çakır, Hasan Kurtoğlu, Kürşat Selvi, Nural Sağlam, Metin Beşok, Abdülkerim Çolak, Selçuk Atar, Hüsrev Şahin, Sedat Bat, İsmail Veziroğlu, Yunus Çolak.

Yedek liste: Çetin Kocatürk, Sinan Ergün, Hasan Özdoğanlar, Fatih Çelebi, Hilal Saral, Halit Motor, Alperen Erkul, Salih Acar, Eyüphan Öztürk Dauer, Erol Erdoğan.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − = 69