İYİ PARTİ GÖLCÜK’ÜN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

 

24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olmak için İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir istifa etmişti. Boşalan koltuğa ise yönetim kurulunun kararı ile İsmail Aynacı oturdu. Aynacı yaptığı açıklamada, “Canla başla çalışıp, Gölcük, Kocaeli ve nihayetinde Türkiye İYİ olacak” dedi.

 

 

 

 

24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olmak için İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir istifa etmişti. Bunun üzerine yönetim kurulunda yapılan mini seçim sonrasında oy birliği ile partinin çalışkan ismi İsmail Aynacı ilçe başkanlığına getirildi.

YENİ BAŞKANIN İLK SÖZLERİ

Aynacı görevin kendisine verilmesinden sonra şunları söyledi: “Öncelikle tüm İslam Aleminin Berat Kandilini, işçi emekçinin de 1 Mayıs Bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza attık. Başkanlık seçimimiz Gölcükümüze ve İYİ Partililer’e hayırlı olsun. Allah bizleri bu yolda utandırmasın. 2 aydır zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bunların hepsi geride kaldı. Bizim artık odaklanmamız ve enerjimizi harcamamız gereken tek bir şey var: 25 Haziran sabahı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak. Bütün çalışmamızı bu hedef ekseninde yürüteceğiz. Bizler İYİ Parti’nin Gölcük’deki neferleriz. Tüm gücümüzle sokak sokak, kapı kapı gezip meramımızı dile getireceğiz. Bizleri sahada göreceksiniz. Gölcük’ü üyeliklerde ve oy oranlarında şahlandıracağız. Tüm halkımıza kapımız sonuna kadar da açık. Buyursunlar gelsinler. Gölcük, Kocaeli ve nihayetinde Türkiye İYİ olacak” dedi. Aynacı ayrıca milletvekili aday adaylığı noktasında yola çıkan Gölcüklü Murat Atar’a da başarılar dile ve sonuna kadar ilçenin Atar’ın yanında olduğunu belirtti.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)