İSTİFA ETTİ, SEÇİMLERDE ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklayarak, “Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Memleket Partisine her evden bir oy istiyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum” ifadelerine yer verdi.
İNCE: NE KADAR KAÇAK FETÖ’CÜ VARSA YURT DIŞINDAN SALDIRIYORLAR!
Dün yapılması planlanan İzmir ve Manisa mitinglerini sağlık sebeplerinden dolayı erteleyen Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün bir basın toplantısı düzenledi.
CHP’nin FETÖ merkezli kaset kumpasını ve para aldığı iftiralarına ağır yüklenen Muharrem İnce, “Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa yurt dışından saldırıyorlar. 45 günde yaşadığımı 45 yılda yaşamadım. İstedikleri kadar kaset, istedikleri kadar montaj yapsınlar. Bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde ertesi sabah bütün suçu bize atacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum” açıklamasını yaptı.
“DESTEĞİMİZ BAŞKAN ERDOĞAN’A”
Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman, şantajla adaylıktan çektirilen Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkan Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’nden istifa ederek Cumhur İttifakı’na ve Başkan Erdoğan’a destek kararı aldı.
Açıklamada İnce’nin FETÖ’cü usuller kullanılarak kaset kumpası ile adaylıktan çekilmeye zorlandığı bildirildi.
İSTİFA ETTİĞİ O DİLEKÇE!
Toraman, istifa dilekçesinde “Genel Başkanımız Muharrem İnce, FETÖ’cü usuller kullanılarak kaset kumpası ile CHP’li yöneticiler ve CHP yandaşı gazetecilerin baskısı ile Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmek zorunda bırakılmıştır. Ben Memleket Partisi Uşak İl Başkanı olarak memleketimizin geleceğinin FETÖ’cüler ve küresel güçler tarafından şekillendirilmesine gönlüm razı olmadığından tarafımı milli olan siyasetten yani Cumhur ittifakından yana belirtiyorum ve 14 Mayıs günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimi kamuoyuna deklare ediyorum. Memleket partisi il başkanlığı görevimden de istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.” ifadelerine yer verdi.

.
.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 50 = 52