“ISSIRILDIĞI İÇİN SAKAT KALDI VATANDAŞIMIZ”

İzmit Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın, az önce  sosyal medyasından çok üzücü bir haber verdi. Muhtar Aydın, başı boş köpekler tarafından saldırıya uğrayan küçük evladımızın fotoğrafını paylaştı. “Her geçen gün büyüyen bir sorunla baş başayız. Gün geçmesin ki yeni bir çocuğumuza saldırı haberi geliyor” sözleriyle isyan etti.

Sokak köpeği tarafından ısırılan minik kıza pansuman ve köpeğin hasta olma ihtimaline karşı kuduz aşısı yapıldı.

“KÖPEK TARAFINDAN ISSIRILAN EVLADIMIZIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU”

Gazetemiz olarak İzmit Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın’a ulaştık. Muhtarımız ile görüştüğümüzde köpek tarafından ıssırılan küçük kızımızın 2. Sınıf öğrencisi olduğunu ve köpek tarafından ısırılırken ve sonrasında çok korktuğunu şuan için psikolojisinin bozulduğunu ifade ediyor. Benim defalarca İzmit Belediyesini arayarak bu başı boş köpekler için bir şeyler yapın vatandaşlarımıza bu köpekler zarar veriyor ifadelerim ne yazık ki İzmit Belediyesi tarafından bir karşılık bulamamıştır. Burada neredeyse bütün köpekler küpesiz, bu durumda köpeğin bir hastalığının olup olmadığını bilemiyoruz.  Kızımızı  alıp hastaneye götürdük ve her ihtimale karşı kuduz aşısı yaptırdık. Köpeğin durumunu öğrenmeden rahat etmemiz mümkün değil. İnşallah kuduz ve benzeri bir şey çıkmaz, fakat bize izmit belediyesi veterinerlik işleri tarafından da hiçbir bilgi verilmedi” dedi

GEÇEN YIL KÖPEK TARAFINDAN ISSIRILAN BİR KADIN VATANDAŞIMIZ HALA ÇALIŞAMIYOR

Aktif olarak vatandaşımın  hizmetindeyim, durmadan dile getiriyorum, İzmit merkezi ile aramızda yaklaşık 10 kilometre mesafe bulunan Akpınar Mahallesi olarak hizmete aç olduğumuzu belirtiyorum. İnsanın canından daha önemlisi var mı? Soruyorum sizlere!

Geçen yıl yine bir kadın mahalle sakinimiz yine bu başı boş köpekler tarafından ısırılmıştır. 1 yıldır hala çalışamıyor bu kadın vatandaşımız. Kolunu hala kullanamıyor! Dilim söylemek istemiyor ama bu vatandaşımızın kolu sakat kaldı. Ben bu mahallenin muhtarı olarak, söylemeye devam edeceğim bunun vebali var çünkü, burada ki vatandaşa hizmet getirmek zorunlulukları var. Bakın bir insan hayatı bu, köpek tarafından ıssırılan vatandaşımızın başına gelenin vijdanen hiçbir rahatsızlığını hissetmiyorlar mı merak ediyorum” ifadelerini kullandı. Son olarak Akpınar Mahallesinde bulunan bu küpesiz ve sayıları çok fazla olan köpekler için çare bulsunlar diyorum. Çünkü burada insanımız dışarı çıkmaktan korkar hale geldi” dedi.

İzmit Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın sosyal medyasından bu sözleri paylaşmıştı;

Fotoğrafta görünen küçük bir kız çocuğumuzun kolu başı boş köpekler tarafından yaralanmış olup tüm uyarılarımiza rağmen bir önlem alınmamıştır. Buradan tekrarlıyorum izmit belediyesi veterinerlik işleri müdürlüğü ne işe yarıyor kurulması için o kadar yaygara yapıldı ama ortada her geçen gün büyüyen bir sorunla baş basayiz.Gun geçmesin ki yeni bir çocuğumuza saldırı haberi geliyor.

Haber; Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − = 86