İşeri soyadını taşıyanları destekleyeceğiz

Önceki gün Şirinköyde toplanan İşeri aile birliği soyadlarını taşıyan adayları destekleme kararı aldı. Toplantıya CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri katıldı.

İşeri soyadını taşıyanları destekleyeceğiz

Başkanlığını Osman İşeri’nin yaptığı İşeri aile birliği  önceki gün Şirinköy düğün salonunda toplandı. Toplantıda konuşan Osman İşeri “bir ocağın evlatları olarak birlik ve beraberliğimizin adresi İşeri soyadı taşıyan herkesi siyasi görüşüne bakılmaksızın desteklemek için biraraya geldik. Gölcük Belediye Başkanlığına İsmet İşeri,  Şirinköy mahalle muhtarlığına aday olan Ruhşen İşeri, Ayvazpınar mahallesi muhtar adayı olan İsmail İşeri’yi hepberaber destekleyeceğiz “dedi.

Benim için büyük onur

Gölcük Belediye Başkanlığına aday olan İsmet İşeri “öncelikle hepiminizi birlik ve beraberliğimiz için tebrik ediyorum. Gurula taşıdığım soyadımın üyeleri önemli bir görev için yola çıktım. Zor ve meşakatli bir görevi devr almak için hazırım. 167 bin nüfuslu bir ilçenin Belediye Başkanı olmak için gece gündüz demeden çalışıyorum. Bu güne kadar soyadıma ve size leke getirecek en ufak birşey yaşamadım.  Eşim ve çocuklarımla birlikte mütevazi bir hayatım var. Aldığım aile terbiyesi gereği düşenin yanında zalim’in karşısında durdum. Allah nasip kısmet eder Belediye Başkanı olduğumda yine aynı mütevazi hayatı yaşayacağım. İşeri soyadı taşıyan herkesin oyu benim  için onurdur.  İlçe Başkanı olarak geçirdiğim seçimlerde rakiplerim kendi köyümdeki oyu bana mal ettiler. İşeri kendi köyünden partisine oy alamadı dediler. Ogün çok üzülmüştüm. Bugün bu tabloyu görünce üzüntümü unuttum.Hepinize böylesine güzel bir organizasyon ile destek verdiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 84 = 92