İŞERİ: “OK YAYDAN ÇIKTI GELİYORUZ”

CHP’nin Belediye Başkanı İsmet İşeri saha da sürdürdüğü çalışmaları gazetemize değerlendirdi. Gece gündüz çalıştıklarını ve halktan çok olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren İşeri, “Ok yaydan çıktı, geliyoruz, belediyeyi kazanacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak, tek aday olarak yaklaşık bir ay önce CHP’nin Gölcük Belediye Başkanı adayı olan İsmet İşeri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışma ekibini belli ölçüde oluşturan İşeri, Ulaşlı’dan, Yazlık’a kadar ilçenin her noktasında ziyaretler yapıyor, seçmenleriyle buluşuyor. İşeri Gölcüklüler’den seçimde oy ve destek isterken, bir yandan da meclis üyesi listesi için temaslarını sürdürüyor.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

İşeri çalışmalarla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizler 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şimdi kentle buluşup dertlerini dinliyor, onlardan destek istiyoruz. Süreç ilerledikçe ilçemizin sıkıntılarını çözecek, halkımızın daha rahat huzurlu yaşaması için hayati önem taşıyan projelerimizi de açıklayacağız. Şuan proje ekibimizle yoğun bir çalışma içindeyiz. Burada vatandaşlardan bize gelen talepleri çok önemsiyoruz. Ulaşlı’da, Halıdere’de çok önemli ve inanılmaz projeler ortaya çıkıyor. Bugün gençlerimiz gerçekten çok boşta. Gençlerimiz kahvelerde oyun başında. Şunu unutmayalım ki gençlere sahip çıkacak olan bizleriz. Sosyal belediyecilik gerçekten çok önemli. Türkiye’de CHP’nin sahip olduğu yerlerde huzur ve gelişmişlik var. Bunun örnekleri ortada’ diye konuştu.

“ÇOK OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”

Adaylığımızın erken açıklanmasının avantajlarını yaşıyoruz diyen İşeri, diğer partiler aday belirleme çalışmalarını sürdürürken, biz sahadayız. Gittiğimiz yerlerden gece 23.00’de dönüyor, inanılmaz olumlu tepkiler alıyoruz. İnanın bugün Gölcük’te değişim sinyali bize inanılmaz yansıtılıyor. Daha önce bizimle görüşmeyen kesimler dahi bugün bizleri kendileri arayıp çağırıyor. Benim ve çalışma arkadaşlarımın morali çok yüksek. Halkımızın bu olumlu yaklaşımı bize güç veriyor. Bu ilginin olumlu yaklaşımın artarak daha da tırmanacağını ve bize Gölcük’te belediyeyi kazandıracağını düşünüyorum.  Ok yaydan çıktı, geliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − = 79