İŞERİ, O DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Yandaşlarını ihya ettiler

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. İsmet İşeri Gölcük Erzurumlular Derneği’ni ziyareti sırasında mevcut yönetimin yandaşlarını ihya ettiğini açıkladı

HER YERİ İMARA AÇTILAR

Gölcük Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde dernek üyelerine projelerini aktardı ve destek istedi. Erzurumlular ile bir araya gelen İsmet İşeri’ye İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Ziyarette Gölcük Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Cumhur Acar selamla konuşmasının ardından sözü İsmet İşeri’ye bıraktı. İşeri yaptığı açıklamada “Doğduğum ve doyduğum kente tarihi bir sorumluluğu yerine getirmek 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çok zorunlu bir hale geldi ve aday oldum. Belediye Meclisi’nde Gölcüklülerin hakkını korumak için etkin muhalefet yaptık. Gölcük’ü betonlaştırmayalım diye çok uğraştık. Fakat Yaşam Vadisi’ni bile imara açtılar. Mevcut yapıyı gördükten sonra Meclis üyelerimizi belirlerken çok özen gösterdik. Hepsi ekonomik özgürlüğü olan insanlar. Mevcut yönetim parsel bazında düzenlemelerle yandaşlarını ihya ettiler” dedi.

GÖLCÜK’TE DEĞİŞİM ŞART

İşeri açıklamasının devamında “Çevre beldelerimizde gençlerimiz mutsuz, gelecekten umutsuz. Çevremizde işsiz genç çok bu nedenle gençlerimiz için istihdam yaratmalıyız. Gölcük Donanma Kenti vizyonuna yakışır anlayışı içinde yönetilmedi. Ruhsat harçlarında otopark ücretlerini aldılar ortada otopark yok.  Gölcük’te her esnafımıza dokunacağız. Gölcük’te trafik ve otopark sorununu kentsel dönüşüm ile çözeceğiz. Kentsel dönüşümü de bizim insanlarımız bizim esnaflarımızla yapacağız. Niyetimiz Gölcük’ü yaşanılabilir bir kent haline getirmek. Niyetiniz birilerine yaranmaksa işte bugün yaşanılmayacak bir kent haline gelirsiniz. 15 yıldır mevcut yönetim ortaya bir farkındalık koyamadıysa o zaman Gölcük’te değişim şart.” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 − = 37