İŞERİ EN ÖNEMLİ PROJESİNİ VİZYON’A AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Başkanı adayı İsmet İşeri gazetemizi ziyaret etti ve en önemli projesini de Vizyon’a açıkladı İşeri: “Öncelikli hedefimiz adaletli şeffaf, hiç kimseyi ayrıştırmadan, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışına Gölcük Belediyesi’ni kavuşturacağız ve bunu ortaya koyacağız. Aslında en önemli projelerimizden biri bu olacak. Güveni, adaleti tekrar tesis edeceğiz”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Başkanı adayı İsmet İşeri, İlçe Başkanı Fikret Gürel ve beraberindeki partililer gazetemizi ziyaret edip, İmtiyaz Sahibimiz Tuğba Zeren ve Genel Yayın Müdürümüz Serkan Sıdal ile bir süre görüştü ve seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

“İNSANLAR ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR”

Süreç bizim lehimize gelişti diyen İşeri önemli açıklamalarda bulundu: “Tam iki aydır sahadayız. Biz bu dönem ezber bozuk. CHP’de her seçim öncesinde bir kaotik bir ortam oluşurdu. Bunun bedellerini hep ağır ödedik. Bu sefer genel merkez gerçekten bu konuda duyarlı davrandı. Adayları hemen belirlediler. İyi bir mesafe katettik. Sokaktan çok olumlu tepkiler alıyorum. Kendime moral olsun diye söylemiyorum ama bu durum bizimde moral, motivasyonumuzu arttırıyor. Sabahın erken saatlerinden gecenin birine kadar çalışıyoruz. Şevkimizi arttırıyor. İnsanlar artık değişim istiyor. Hem iktidara karşı bir memnuniyetsizlik var, hem de yerele karşı bir memnuniyetsiz var.Bu kesin böyle. Kendi partilileri bile mevcut yönetime tepki koyuyor” dedi.

“KAYNAKLARDAN BELLİ BİR ZÜMRE FAYDALANDI”

Açıklamalarına devam eden İşeri, “Üç dönem kolay değil tabi, belki bizde olsak aynı tepkilerle karşılaşabilirdik. Gördüğüm şu ki, belli noktalardan sonra kontrol kaybediliyor. Bir güç zehirlenmesi oluyor her halde. Biz aslında meclis toplantılarında zaman zaman buna tanıklık ettik. Bizim 12 tane meclis üyemiz var. Onların 19 meclis üyesi vardı. Buna başkanda dahil kötü de yapsalar kararlarından dönmediler. Kötü de yapsak bu millet bize oy veriyor dediler. Karaosmanoğlu’da bunu bir meclis toplantısında dile getirdi. Vatandaş artık oy deposu olarak görülmesine tepki koydu. Yönetime halk katılmadı belediyenin kaynaklarından belli bir zümre faydalandı. Bundan ciddi bir rahatsızlık var. Bizde buna karşı diyoruz ki, öncelikli hedefimiz adaletli şeffaf, hiç kimseyi ayrıştırmadan herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışına kavuşturacağız ve bunu ortaya koyacağız. Aslında en önemli projelerimizden biri bu olacak. Güveni, adaleti tekrar tesis edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“SİRMEN ADAY OLURSA MÜKEMMEL OLUR”

İYİ Parti ile güzel bir birliktelik içindeyiz diyen İşeri, “Genel merkez düzeyinde bir ittifak yaşandı. İlimizde bununla ilgili bir komisyon kuruldu. Bir sıkıntı gözükmüyor. Bazı ilçelerde biz çıkarmayacağız, bazı ilçelerde onlar aday çıkarmayacak. Gölcük’te de bizi destekleyeceklerini düşünüyorum. Sefa Sirmen’in adaylık konusuna gelirsek bu mükemmel bir şey olur. Tahir Büyükakın vali olmuş, genel sekreterlik yapmış profili yüksek bir isim. Onun için bizim ortak adayımızın da Sefa Bey gibi profili yüksek bir isimle çıkılması çok iyi olur. Şimdi Karaosmanoğlu Yuvacık belediye başkanı idi, Kocaeli’de bir marka oldu. Lütfü Beyin de profili yüksek. Sefa Sirmen çıkmazsa neden olmasın” şeklinde konuştu.

“TARİHİ BİR SORUMLULUK ALDIM”

Ben burada tarihi bir sorumluluk aldım diyen işeri açıklamasının sonunda ise şunları söyledi: “En son başkanımız Süleyman Solak’tı o da 1977’de kaldı. Benim siyasette bulunmamın temel noktalarından biri makam mevki beklentisi zaten değil. Süreç beni buraya taşıdı. Ben bunu gördüğüm için böyle bir sorumluluk aldım. Aslında ateşten bir gömlek giydim. Çocuklarımızın geleceği adına sorumluluklar almak gerekiyor. O ışığı görüp, Gölcük Belediyesi’nin kazanmanın benimle olabileceğini anladığım için aday çıktım. Çok zor bir görev. İnanın bu iş olacak. Kentin bütün dinamikleriyle iç içeyiz. Ben AKP’liyim diyenler özellikle seni destekleyeceğim diyor. Meclisimizde çok sürpriz olacak. Meclis listemi gördüğünüzde diyeceksiniz ki bunu nereden buldun, bunu nereden buldun diyeceksiniz. Çok farklı, genç, dinamik, eğitimli insanlar listemizde yer alacak. Ayrıca bundan sonra daha sık görüşeceğiz, size de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi ve sonrasında ziyaret son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 4